Hello,

So i bought this Corsair H110i cooler and i was trying to find a spot where i could put it at in the corsair 570x case. seeing how i would have to switch around alot of fans to get it on the front, i decided to find another way some other time and decided to put the whole thing back together.

as i was putting the noctua nh-d14 cooler back on, me being sleepy, i drooled near the drive connectors. I freaked out a bit and got a towel to clean it up. i made sure everything was dry and so i put the rest of the computer back together and turned it on. When i went to the bios, the computer suddenly froze so i held down the power button. no go. not responding. so i unplkug it from power and plug it back in.

still wont turn on. there are no lights or any signs of activity. I get a paper clip and pull out the atx connector and turn on the psu. everything comes on fans full blast. ok so the psu is fine. i plug it back in the board and just wait a bit then try again. still wont come on.

Is there anything else i can try doing to revive this board?


Thanks,

I didn't find the right solution from the internet.
Reference: http://www.overclockers.com/forums/showthread.php/783955-did-i-kill-my-motherboard

Promo videos Examples
Topic revision: r1 - 20 Sep 2017, RyanCaleb
This site is powered by FoswikiCopyright © by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding Iron Realms Wiki? Send feedback